Ons team

“Denk er goed over na!” is een gevleugelde uitdrukking in mijn lessen over beschermingsbewind. In alle gevallen dat jij een beslissing voor je cliënt neemt, zal dit een goed doordachte beslissing moeten zijn want dat is immers in het belang van je cliënt. Wat de gevolgen op korte termijn zijn en vooral ook wat de gevolgen op lange termijn zijn. Want dit laatste is vaak precies het verschil tussen jou en je cliënt: jij kijkt verder en hebt overzicht over het grote geheel. Jij kunt “zien” dat het gevolg over een half jaar is dat de huur niet betaald kan worden als je nu beslist dat de extra aanvraag die cliënt doet akkoord is. Je zegt “nee” in het belang van je cliënt!

In de afgelopen 29 jaar heb ik met heel veel plezier mijn vak uitgeoefend en nu wil ik jullie graag laten delen in mijn enthousiasme, mijn kennis en mijn praktische vaardigheden. Zodat jullie minstens net zo veel plezier hebben in het vak en jullie de belangen van je cliënten optimaal kunnen behartigen.

Babette van Rij

Yvonne Tielens is een door de wol geverfde bewindvoerder met een goed lopend – nog steeds groeiend – eigen kantoor.  Haar kantoor bestaat dit jaar 15 jaar en dat dat mogelijk is, zegt mij alles over haar kwaliteiten als bewindvoerder en zeker ook over haar visie op de uitvoering van ons vak. Bij haar staat de professionele betrokkenheid van de bewindvoerder hoog in het vaandel. Ik ben er trots op, dat ik haar als expert aan ons team heb weten te binden.

Pauline Zwetheul is de beste keuze voor de ondersteunende administratieve taken die onlosmakelijk verbonden zijn met een eigen onderneming. Zij staat jullie graag te woord, legt helder en concreet uit wat ze bedoelt en probeert jullie zo weinig mogelijk hinder van al die administratieve rompslomp te laten ondervinden.
Daarnaast gaat zij door waar een ander het misschien opgeeft en rust zij niet voordat jullie vragen zijn beantwoord of problemen zijn opgelost. Kortom, een steun en toeverlaat in hart en nieren en ik knijp dan ook mijn handen dicht omdat zij bereid is mij te ondersteunen.