De start

De start van een bewindvoerder

Start jij als bewindvoerder? Dan krijg jij veel op je af. Je moet al veel weten en nog meer leren.  Jij moet meteen zaken kunnen regelen voor jouw cliënten en jij moet weten hoe jij het beste met jouw cliënten kan omgaan.

Daar komen normen, waarden en overtuigingen bij om de hoek kijken. Die van jou en die van jouw cliënten.

In deze startfase kan het helpen om begeleid te worden en te ontdekken wie jij bent en waar jij voor staat. Zodat jij jouw professionele betrokkenheid kunt ontwikkelen.

Training-op-maat Basis

Wij bieden hiervoor Training-op-maat Basis. Dit zijn individuele bijeenkomsten waarin jouw dagelijkse praktijk de basis is om te ontdekken wie jij bent en waar jij voor staat.  Deze bijeenkomsten zijn ONLINE en duren 1 uur. Zo kan jij werken aan jouw ontwikkeling en het werk voor jouw cliënten goed blijven doen.

Intakegesprek

Wij hebben eerst een intakegesprek met elkaar zodat wij samen kunnen bepalen hoeveel bijeenkomsten jou helpen in deze fase. Ook beslissen wij samen welke regelmaat jij nodig hebt.

Kosten

De kosten zijn € 45,- per bijeenkomst. De intake kost niets.

“Carlijn belt jou. Of zij € 50,= extra kan krijgen. Ze moet echt wiet gaan halen want ze is heel erg gestrest nu jij over haar geld beslist. En nee, zij betaalt de wiet niet van haar leefgeld want dat is voor boodschappen. Wat doe jij?”